Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη γάτα σας, οι Πιστοποιημένοι Ειδικοί Σύμβουλοι Συμπεριφοράς Γάτας της Hug4Pets® (Hug4Pets® Certified Cat Behavior Consultants) μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ποιοι είμαστε

Πιστοποιούμε τους Hug4Pets® Ειδικούς Σύμβουλους Συμπεριφοράς Γάτας με μια διεξοδική διαδικασία εξέτασης, έχοντας αποδείξει τις γνώσεις τους σχετικά με την εκπαίδευση, τη βιολογία και τη συμπεριφορά που σχετίζεται με το είδος, καθώς και τη θεωρία της μάθησης και της πρακτικής εξάσκησης. Η Πιστοποίηση της Hug4Pets® βασίζεται σε μελέτες περιπτώσεων και όχι σε κουίζ πολλαπλών επιλογών και κάθε υποψήφιος αξιολογείται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για την εκπαίδευση και τη συμπεριφορά των γατών.

Όλοι οι Σύμβουλοί μας δεσμεύονται από τον Κώδικα Δεοντολογίας (Code of Ethics) της Hug4Pets®, ο οποίος περιλαμβάνει δέσμευση για τη μη χρήση οποιασδήποτε μορφής βίας (σωματική, λεκτική, ψυχολογική) όταν εργάζονται με τη γάτα σας.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Αναστασία Τσουλιά - Feline Cognitive Behaviour PractitionerΤί κάνει ένας Ειδικός Σύμβουλος Συμπεριφοράς Γάτας

Οι Πιστοποιημένοι Ειδικοί Σύμβουλοι Συμπεριφοράς Γάτας της Hug4Pets®, σας βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων συμπεριφοράς των γατών χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό Θετικών και Επιστημονικών μεθόδων, Γνωστικής Συμπεριφορικής και Ολιστικής Θεραπείας (Cognitive Behavioral & Holistic Therapy).

Ένας από τους στόχους της Hug4Pets® είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σχετικά με τη συμπεριφορά των γατών, βοηθώντας έτσι στη μείωση των περιπτώσεων που οδηγούν στην εγκατάλειψη των ζώων στο δρόμο ή στα καταφύγια και σε αρκετές φορές στην ευθανασία τους.

Θέματα/Επίλυση

Ένα πλήρες ιστορικό της πρόκλησης συμπεριφοράς καταρτίζεται με διάφορους τρόπους, μεταξύ άλλων μέσω ενός ειδικού ερωτηματολογίου, κατ’ οίκον επισκέψεων, τηλεφωνικών επικοινωνιών και συμβουλών μέσω Skype.

Μετά την εξέταση/διάγνωση του προβλήματος ο Ειδικός Σύμβουλος Συμπεριφοράς θα σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας τεχνικές τροποποίησης συμπεριφοράς βασισμένες στη θετική ενίσχυση, περιβαλλοντική διαχείριση καθώς και την εκπαίδευση του κηδεμόνα του ζώου για το πώς να αλληλοεπιδρά με τη γάτα του, προκειμένου να διορθωθεί και να συμβάλει στην πρόληψη περαιτέρω προβλημάτων συμπεριφοράς στο μέλλον.

Ενδεικτικά θέματα που μπορούμε να βοηθήσουμε

  • Προσαρμογή στο νέο σπίτι
  • Προβλήματα τουαλέτας
  • Μαρκάρισμα χώρων
  • Επιθετικότητα προς άλλα ζώα
  • Επιθετικότητα απέναντι στους ανθρώπους
  • Υπερβολικό νιαούρισμα
  • Καταστροφικές συμπεριφορές
  • Γρατζούνισμα επίπλων
  • Φοβίες/Άγχος
  • Δάγκωμα

(Τα ανωτέρω θέματα είναι ενδεικτικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί με το κατοικίδιό σας. Ο Ειδικός Σύμβουλος θα σας ενημερώσει εάν μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω Skype συνεδρίας ή κατ΄οίκον μαθήματος)


Συμπληρώστε και αποστείλετε τη φόρμα που θα βρείτε στην Επικοινωνία

ή

Αφήστε μήνυμα στο 2310 318288 (τηλεφωνητής)


 
ask_the_expert_online

Covid-19

Hug4Pets_Pet_First_Aid
Hug4Pets_PPG_Project_tRade

Hug4PetsSign
Email:
Όνομα:
Επίθετο:

© Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Dogs – Anastasia Tsoulia. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της  Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia

Copyright © Hug4Dogs. All Rights Reserved.