Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες διάσημων συμπεριφεριολόγων σε εκατοντάδες κουτάβια καθώς μεγάλωναν με τις μητέρες και τα αδέλφια τους, διαπιστώθηκε ότι η κοινωνική ανάπτυξη των κουταβιών μπορεί να διαιρεθεί σε καθορισμένες χρονικές περιόδους, με βάση την αρχή και το τέλος ορισμένων σημαντικών κοινωνικών σχέσεων που είναι έμφυτες σε όλες τις φυλές.

Με επιστημονική παρακολούθηση διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν ορισμένες περίοδοι κατά τις οποίες οι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι ιδιαίτερα πιθανόν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά. Αυτές οι περίοδοι ονομάστηκαν οι κρίσιμοι περίοδοι του σκύλου και είναι κατά βάση κλινικές ιδέες σχετικά με την επίδραση των πρώιμων εμπειριών στη μετέπειτα ψυχική υγεία και συμπεριφορά προσαρμογής.

Γνωρίστε τις πιο κρίσιμες περιόδους στη ζωή των σκύλων μας.


  • Περιλαμβάνει το .pdf αρχείο και ΦΠΑ (α)
  • Περιλαμβάνει το .pdf αρχείο, τη συμμετοχή στο μάθημα και ΦΠΑ (β)
  • Περιλαμβάνει το .pdf αρχείο, τη συμμετοχή στη γραπτή εξέταση, τη βεβαίωση ολοκλήρωσης και ΦΠΑ (γ)

(α) Online αποστολή του υλικού σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf αρχείο) στο email σας.
(β) Online αποστολή του υλικού σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf αρχείο) στο email σας και 45΄μάθημα μέσω Skype με Θετικό Εκπαιδευτή της Hug4Dogs.
(γ) Online αποστολή του υλικού σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf αρχείο) στο email σας. Υποβολή του συμμετέχοντα ενός γραπτού τεστ, σε ηλεκτρονική μορφή, μετά από την ολοκλήρωση του. Αφού επιτύχει στο τεστ, σύμφωνα με τα απαραίτητα πρότυπα που έχουν τεθεί, λαμβάνει βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης μέσω email. Το τεστ δεν απαιτεί από τον συμμετέχοντα ακαδημαϊκές δεξιότητες, παρά την απλή κατανόηση των κειμένων των οποίων έχει μελετήσει. Η υποστήριξη των συμμετεχόντων γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι απαντήσεις δίνονται εντός 48 ωρών.

bull blu Πίσω στο Online Courses List
 
ask_the_expert_online

Covid-19

Hug4Pets_Pet_First_Aid
Hug4Pets_PPG_Project_tRade

Hug4PetsSign
Email:
Όνομα:
Επίθετο:

© Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Dogs – Anastasia Tsoulia. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της  Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia

Copyright © Hug4Dogs. All Rights Reserved.