Οι σκύλοι είναι ζώα κοινωνικά που απολαμβάνουν το ένα τη συντροφιά του άλλου. Είναι σημαντικό γι΄ αυτά να βρίσκονται με άλλα μέλη της ομάδας κι αν στερηθούν την κοινωνική επαφή, μελαγχολούν ή συμπεριφέρονται άσχημα.

Αυτή η κοινώς αποδεκτή αλήθεια μας οδήγησε να συστήσουμε την Ομάδα μας από εξειδικευμένους και έμπειρους Θετικούς Εκπαιδευτές Σκύλων που γνωρίζουν εξαιρετικά το αντικείμενό τους και το μεταδίδουν με πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

Το Hug4Dogs® αποτελείται από την Αναστασία Τσουλιά σε συνεργασία με Κτηνιάτρους, Ψυχολόγους και εξωτερικούς συνεργάτες.

Μέσα στην “αγκαλιά” της ομάδας μας ο κάθε σκύλος, πέρα από την εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στην ιδιοσυγκρασία του εκπαίδευση, μπορεί να έρχεται σε επαφή με άλλους σκύλους και ανθρώπους με βήματα προσεκτικά, ώστε να αποφεύγεται ο ανταγωνισμός και να του προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο η ασφάλεια και η συντροφικότητα της κοινωνικοποίησης.

Επιπλέον, μπορούμε να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, να ανταλλάσσουμε απόψεις, να διευρύνουμε τον προγραμματισμό της εκπαίδευσης και γενικότερα να συμβάλλουμε στην εδραίωση μια νέας αντίληψης σχετικά με τα ζώα. Κάτι τέτοιο θεωρούμε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό, προκειμένου στη συνέχεια από κοινού να καταρτίσουμε το καλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον κάθε κηδεμόνα και το σκύλο του.

 
ask_the_expert_online

Covid-19

Hug4Pets_Pet_First_Aid
Hug4Pets_PPG_Project_tRade

Hug4PetsSign
Email:
Όνομα:
Επίθετο:

© Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Dogs – Anastasia Tsoulia. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της  Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia

Copyright © Hug4Dogs. All Rights Reserved.