Η καλύτερη σχέση ανθρώπου / σκυλιού έρχεται μέσω μιας ισορροπίας ορίων, ζητούμενων συμπεριφορών και ελευθεριών.

Η εκπαίδευση βασίζεται στην απλή προϋπόθεση ότι δεν είναι απαραίτητο να φοβηθεί ή να βλαφθεί ένα σκυλί προκειμένου να ακολουθήσει τα αιτήματα και τις εντολές σας.

Ένα σκυλί που θέλει να κάνει ότι λέτε επειδή είναι διασκέδαση όχι μόνο θα είναι ένα πιο ευτυχισμένο σκυλί, αλλά θα ανταποκριθεί και θα διατηρήσει την εκπαίδευση περισσότερο από ένα σκυλί που παρακινείται από το φόβο ή τον πόνο.

Οι στόχοι μας στην εκπαίδευση είναι:

  • Να σας διδάξει πώς να καθιερώσετε ένα θετικό περιβάλλον εκπαίδευσης

  • Να σας διδάξει πώς να πάρετε και να κρατήσετε την προσοχή του σκύλου σας

  • Να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να έχετε ένα καλά εκπαιδευμένο σκυλί που είναι ευτυχισμένο κάνοντας ότι του ζητάτε.

Εάν το σκυλί σας διασκεδάζει μαθαίνοντας νέες εντολές / συμπεριφορές και ανταμείβεται για να τις κάνει, θα θέλει να τις κάνει ξανά και ξανά…

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για να κλείσετε ένα ραντεβού, παρακαλούμε πηγαίνετε στη σελίδα επικοινωνία.
 
ask_the_expert_online

Covid-19

Hug4Pets_Pet_First_Aid
Hug4Pets_PPG_Project_tRade

Hug4PetsSign
Email:
Όνομα:
Επίθετο:

© Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Dogs – Anastasia Tsoulia. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της  Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia

Copyright © Hug4Dogs. All Rights Reserved.