Οι εκπαιδευτές του Hug4Dogs® θα σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας και να επιλύσετε τα προβλήματα συμπεριφοράς χρησιμοποιώντας θετικές, ζωοφιλικές και αποτελεσματικές μεθόδους. Θα διδάξουμε στο σκύλο σας τι ακριβώς θέλετε από αυτόν αλλά και ποιες συμπεριφορές δεν θέλετε.

Πολύ συχνά οι κηδεμόνες δίνουν στα σκυλιά τους ασαφή μηνύματα δημιουργώντας στο σκυλί τους σύγχυση και δυσκολία να καταλάβει τι ακριβώς θέλει ο κηδεμόνας από αυτό. Όταν αυτές οι γραμμές επικοινωνίας καταρρέουν, τα προβλήματα αναπτύσσονται.

Ο σκύλος δεν κάνει λανθασμένες συμπεριφορές, κάνει ανεπιθύμητες για μας συμπεριφορές. Δεν τις κάνει επίτηδες, δεν ξέρει, δεν καταλαβαίνει, είναι φυσιολογικές γι΄αυτόν. Δεν τον τιμωρούμε γι΄αυτές, αλλά του μαθαίνουμε ποιες θεωρούμε για μας ανεπιθύμητες.

Με τη θετική εκπαίδευση σκύλων θα σας δείξουμε πώς να επικοινωνήσετε αποτελεσματικότερα με το σκύλο σας. Τα περισσότερα σκυλιά μαθαίνουν πολύ γρήγορα ποιες ενέργειες είναι «κερδοφόρες» γι΄αυτά και ποιες δεν είναι και ρυθμίζουν τη συμπεριφορά τους αναλόγως. Παραδείγματος χάριν, για πολλά σκυλιά που «επιτίθενται» στον κάδο των σκουπιδιών είναι μια εξαιρετικά κερδοφόρα ενέργεια αλλά επιστρέφοντας σε έναν οργισμένο κηδεμόνα που φωνάζει το όνομά τους θυμωμένα στο πάρκο δεν είναι!!

Μόλις καταλάβουν οι κηδεμόνες πώς να καταστήσουν οποιαδήποτε δεδομένη συμπεριφορά κερδοφόρα ή όχι για το σκύλο τους, άμεσα βελτιώνουν τις καλές συμπεριφορές και αποβάλουν εκείνες που δεν συμπαθούνε.

 
ask_the_expert_online

Covid-19

Hug4Pets_Pet_First_Aid
Hug4Pets_PPG_Project_tRade

Hug4PetsSign
Email:
Όνομα:
Επίθετο:

© Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Dogs – Anastasia Tsoulia. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της  Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia

Copyright © Hug4Dogs. All Rights Reserved.