H Hug4Pets® από το 2013 παραδίδει διαδικτυακά μαθήματα μέσω Skype, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που σας απασχολούν με το κατοικίδιό σας από την άνεση του χώρου σας. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται "Hug4Pets® Ask The Expert Online".

Οι διαδικτυακές συνεδρίες που πραγματοποιούνται μέσω της "Hug4Pets® Ask The Expert Online" υπηρεσίας, αποτελούν μια πολύ πρακτική λύση, εκμηδενίζοντας το πρόβλημα του χρόνου, του χώρου και της απόστασης μεταξύ του πελάτη και του Εκπαιδευτή.

Επωφεληθείτε από τις εξατομικευμένες επαγγελματικές συμβουλές της Αναστασίας Τσουλιά και της επιλεγμένης Ομάδας της, στην καλύτερη τιμή της αγοράς για ατομικές διαδικτυακές συνεδρίες και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

  • Επιλογή κατοικιδίου βάση των αναγκών και του τρόπου ζωής σας
  • Νέο κουτάβι στο σπίτι προετοιμασία, εκπαίδευση σε συμπεριφορές όπως μάσημα, δάγκωμα, γαύγισμα, εκπαίδευση καθαριότητας, αντιμετώπιση άγχους αποχωρισμού και εισαγωγή στις εντολές βασικής υπακοής
  • Θέματα κοινωνικοποίησης και επιθετικότητας προς άλλους όπως σκυλιά/ζώα/ανθρώπους
  • Φοβίες σε άλλα σκυλιά, παιδιά, κεραυνούς, αυτοκίνητα, ήχους κ.λ.π.
  • Προβλήματα συμπεριφοράς γάτας, επιθετικότητα, τουαλέτα, γρατζούνισμα, δάγκωμα, καταστροφές

(Τα ανωτέρω θέματα είναι ενδεικτικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί με το κατοικίδιό σας. Ο Εκπαιδευτής θα σας ενημερώσει εάν μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω Skype συνεδρίας ή κατ΄οίκον μαθήματος)

Πόση ώρα διαρκούν οι συνεδρίες μου;

Οι περισσότερες συνεδρίες διαρκούν περίπου 45 λεπτά, ανάλογα με τον αριθμό και την πολυπλοκότητα των ζητημάτων που ανακύπτουν κατά τη διάρκεια της κλήσης. Οι συνεδρίες δεν διαρκούν περισσότερο από μία ώρα. Αν απαιτηθεί περισσότερος χρόνος, ο πελάτης μπορεί να οργανώσει μια δεύτερη συνεδρία απευθείας με τον Εκπαιδευτή, με επιπλέον χρέωση.

Ποιο είναι το κόστος μίας διαδικτυακής συνεδρίας και πως γίνεται η πληρωμή;

Το κόστος για κάθε διαδικτυακή συνεδρία είναι 19 ευρώ και η πληρωμή γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό (Attica Bank, Eurobank, Πειραιώς). Μετά το πέρας της συνεδρίας εκδίδεται και αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Μπορώ να επιλέξω συγκεκριμένο Εκπαιδευτή της Ομάδας για τις συνεδρίες μου;

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσετε συγκεκριμένο Εκπαιδευτή της Ομάδας και εφόσον είναι διαθέσιμος να κλείσετε το ραντεβού μαζί του. Σε ορισμένες περιπτώσεις και ανάλογα με τα θέματα που θέλετε να αντιμετωπίσετε, μπορεί να σας προτείνουμε συγκεκριμένο Εκπαιδευτή με μεγαλύτερη εξειδίκευση.

Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν μπορούν να συζητηθούν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας;

Όχι. Όλα τα θέματα είναι διαθέσιμα να συζητηθούν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο Εκπαιδευτής θα είναι σε θέση να σας παρέχει πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές καθώς και ολοκληρωμένα πρωτόκολλα διαχείρισης συμπεριφορών. Αν κριθεί απαραίτητο ο Εκπαιδευτής θα σας προτείνει κατ΄οίκον μαθήματα προκειμένου να ολοκληρωθούν σωστά ή να αντιμετωπιστούν ορισμένες ακραίες συμπεριφορές.

Hug4Pets Ask The Expert Online Contact
 
ask_the_expert_online

Covid-19

Hug4Pets_Pet_First_Aid
Hug4Pets_PPG_Project_tRade

Hug4PetsSign
Email:
Όνομα:
Επίθετο:

© Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Dogs – Anastasia Tsoulia. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της  Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia

Copyright © Hug4Dogs. All Rights Reserved.