Μια εναλλακτική λύση των ομαδικών εκπαιδευτικών μαθημάτων είναι τα ιδιαίτερα μαθήματα, όπου ο εκπαιδευτής έρχεται σε σας και τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ατομική βάση στην άνεση του σπιτιού σας ή στο τοπικό πάρκο.

Ενώ οι τάξεις είναι σίγουρα ο πιο οικονομικός τρόπος για να μάθετε πώς να εκπαιδεύεται το σκύλο σας, οι ιδιαίτερες συνεδρίες προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και τα μαθήματα μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές ανάγκες σας.

Παράλληλα με τις εντολές που διδάσκονται στα ομαδικά μαθήματα μπορούν να διδαχθούν και μια σειρά από συμπεριφορές που μπορεί να είναι καταλληλότερες στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Θα ξεκινήσουμε εξετάζοντας τη σχέση που έχετε με τον σκύλο σας για να βεβαιωθούμε ότι είναι όσο το δυνατόν πιο υγιή και ισορροπημένη. Αυτός είναι ένας τομέας που συχνά παραβλέπεται, αλλά είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε ο σκύλος σας να σας ακούει και να ανταποκρίνεται. Αν πρόκειται να επιτύχουμε κάτι με τον σκύλο σας, θα πρέπει για βάση να έχετε μια υγιή σχέση και γι΄αυτό ακριβώς το λόγο ξεκινάμε από εκεί.

Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στη συζήτηση ορισμένων βασικών αρχών μάθησης. Αντί να σας δείξουμε απλά πώς να μάθετε μια άσκηση στο σκύλο σας, είναι σημαντικό να έχετε επίσης κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο τα σκυλιά μαθαίνουν και πως μπορούμε να τους δώσουμε κίνητρα, συμπεριλαμβανομένου του πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις ανταμοιβές / επιβραβεύσεις (τι είναι κατάλληλο και τι δεν είναι). Μεγάλη σημασία έχει επίσης και ο συγχρονισμός (timing). Αν έχετε κατανοήσει κάποιες αρκετά βασικές έννοιες, θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά με τον σκύλο σας και να επιτύχετε πολλά περισσότερα.

Από αυτό το σημείο, θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε με τον σκύλο σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε πως μεταφέρεται η θεωρία στην πράξη και πόσο γρήγορα ο σκύλος σας αρχίζει να καταλαβαίνει! Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσετε την εξάσκηση μαζί του. Κατά τη διάρκεια αυτού του μέρους της διαδικασίας, θα υπάρχει καθοδήγηση για την βελτίωση της τεχνική σας και συμβουλές για να σας βοηθήσουν στην πρόοδο με τον σκύλο σας. Έντυπο υλικό για θέματα, ασκήσεις και συμπεριφορές που έχουμε καλύψει θα σας δίνεται κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, σε ωριαία βάση μία φορά την εβδομάδα μέχρι την επίτευξη του στόχου της εκπαίδευσης του σκύλου σας. Για κάθε σκύλο καθώς και κηδεμόνα αυτοί οι στόχοι μπορεί να είναι διαφορετικοί και για το λόγο αυτό δεν υπάρχουν ελάχιστα ή ανώτατα όρια για τον αριθμό των μαθημάτων που κάνουμε. Η ηλικία, η εμπειρία και η ιδιοσυγκρασία του κάθε σκύλου σε σχέση με το πόσο τακτικά δουλεύετε μαζί του ανάμεσα στα μαθήματα θα καθορίσει την ταχύτητα και την πρόοδο της εκπαίδευσης του σκύλου σας.

Καλή επιτυχία!!

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για να κλείσετε ένα ραντεβού, παρακαλούμε πηγαίνετε στη σελίδα επικοινωνία.
 
ask_the_expert_online

Covid-19

Hug4Pets_Pet_First_Aid
Hug4Pets_PPG_Project_tRade

Hug4PetsSign
Email:
Όνομα:
Επίθετο:

© Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Dogs – Anastasia Tsoulia. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της  Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia

Copyright © Hug4Dogs. All Rights Reserved.