Ο ερχομός ενός μωρού στην οικογένεια, μέσω γέννησης, υιοθεσίας ή προσωρινής φιλοξενίας είναι μία συναρπαστική αλλά συγχρόνως και πολυάσχολη εποχή.

Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές για τον καθένα και αυτό περιλαμβάνει και τα κατοικίδια ζώα μας που δεν μπορούν πλέον να λάβουν την προσοχή στην οποία έχουν συνηθίσει.

Τα κατοικίδια ζώα προσαρμόζονται συνήθως πολύ καλά στην άφιξη ενός μωρού αλλά είναι σημαντικό να έχουμε σωστό προγραμματισμό και να είμαστε λογικοί με τις ενέργειές μας.

Όσο νωρίτερα αρχίσετε να προετοιμάζετε το κατοικίδιο ζώο σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας για αρμονική συμβίωση όταν το μωρό ή το παιδί φτάσει.

Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο σας και στόχο έχουν να προσφέρουν θετικές, πρακτικές και διασκεδαστικές λύσεις για εσάς, το σπίτι και το κατοικίδιό σας πριν και μετά τον ερχομό του νέου μέλους!

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για να κλείσετε ένα ραντεβού, παρακαλούμε πηγαίνετε στη σελίδα επικοινωνία.


 
ask_the_expert_online

Covid-19

Hug4Pets_Pet_First_Aid
Hug4Pets_PPG_Project_tRade

Hug4PetsSign
Email:
Όνομα:
Επίθετο:

© Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Dogs – Anastasia Tsoulia. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της  Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia

Copyright © Hug4Dogs. All Rights Reserved.