Εκ μέρους όλων μας στην Hug4Pets® – Pet Care Services, λυπούμαστε ειλικρινά για οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκληθεί σε εσάς και τους οικείους σας από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19. Ευχόμαστε την καλύτερη και ευκολότερη προσαρμογή στη νέα εποχή.

Κανόνες Κοινωνικής Αποστασιοποίησης:

Ακολουθούμε τις κοινές αποφάσεις των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Εσωτερικών και των κατά περίπτωση συναρμόδιων Υπουργών, που εκδίδονται μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, που προβλέπουν:

1. Υποχρεωτική χρήση μάσκας,
2. Μέτρα τήρησης μέγιστης αναλογίας ατόμων ανά ορισμένη επιφάνεια και ελάχιστης απόστασης μεταξύ τους,
3. Μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας,
4. Ειδικούς κανόνες λειτουργίας

Με στόχο την προστασία των Συνεργατών και των Πελατών μας και προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα, προσαρμόζουμε και τροποποιούμε τον τρόπο λειτουργίας μας, λαμβάνοντας μια σειρά μέτρων που έχουν ως στόχο την πρόληψη, αλλά και τη συνέχιση παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Συγκεκριμένα:

Υπηρεσίες Προεκπαίδευσης, Εκπαίδευσης, Διόρθωσης Συμπεριφοράς

  • Μειώνουμε τις κατ’ οίκον συνεδρίες στις απολύτως απαραίτητες, με προτεραιότητα τα επείγοντα περιστατικά
  • Δίνουμε έμφαση στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας μας "Hug4Pets® Ask The Expert Online"
  • Μετά από αξιολόγηση και όπου χρειαστεί γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα/συνεδρίες σε δικό μας εξωτερικό χώρο, κατόπιν ραντεβού, σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)

Υπηρεσίες Pet Sitting:

  • Πρόσθετα μέτρα προφύλαξης και απολύμανσης, εντός της οικίας όπου διαμένει το κατοικίδιο που δέχεται την φροντίδα

Υπηρεσίες Dog Walking:

  • Παραλαβή και παράδοση του σκύλου, από και προς τον κηδεμόνα του, στην είσοδο της πολυκατοικίας ή στον κοινόχρηστο ανοιχτό χώρο (πυλωτή)

Ακαδημία:

  • Για τη νέα χρονιά 2020-2021 θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες που θα δοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία

Την παρούσα χρονική στιγμή, προτεραιότητα έχει η διασφάλιση της υγείας όλων μας. Είναι επιβεβλημένο να ενημερωνόμαστε συνεχώς, να παραμένουμε ψύχραιμοι και να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής. Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και σε άμεση συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, είμαστε έτοιμοι να υιοθετήσουμε πρόσθετα μέτρα, εφόσον χρειαστεί.

Όλοι εμείς στην Hug4Pets® - Pet Care Services, είμαστε δίπλα σας σε αυτή τη δοκιμασία και ευχόμαστε υγεία σε δίποδους και τετράποδους!

 
ask_the_expert_online

Covid-19

Hug4Pets_Pet_First_Aid
Hug4Pets_PPG_Project_tRade

Hug4PetsSign
Email:
Όνομα:
Επίθετο:

© Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και λοιπών επιμέρους στοιχείων ανήκουν στη Hug4Dogs – Anastasia Tsoulia. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, δημοσίευση και γενικά οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση ή διάδοση οποιουδήποτε στοιχείου έντυπη, ηλεκτρονική, ψηφιακή ή άλλη μορφή και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της  Hug4Dogs.com - Anastasia Tsoulia

Copyright © Hug4Dogs. All Rights Reserved.